CHICKEN/HUHN

Chicken Kali Mirch A step up from Butter Chicken CHF29.90
Chicken marinated with cheese and cashews, cooked in the tandoor and finished with tomatoes in a creamy sauce with a tinge of black pepper. Best enjoyed with a Lacha Parantha and Kashmiri Rice.
Huhn mariniert mit Käse und Cashew-Nüssen, gekocht im Tandoor und abgerundet mit Tomaten in einer cremigen Sauce mit einem Hauch von schwarzem Pfeffer. Wird am besten mit einem Lacha Parantha und Kashmiri Reis genossen.


Chicken Sector 17 The pride of Punjab CHF31.50
Chicken dish from the eating hub of Chandigarh, Punjab. Succulent chicken pieces battered, fried and finished in tomato and capsicum sauce. Best enjoyed with a Garlic Naan and Pilaf Rice.
Traditionelles Pouletgericht aus Chandigarh, Punjab. Saftige Pouletstücke gebraten und in Tomaten-und Paprika-Sauce serviert. Wird am besten mit einem Knoblauch Naan und Pilaw-Reis genossen.


Butter Chicken World famous CHF29.90
Boneless chicken cooked with coconut, tomatoes, tamarind, herbs and spices. Best enjoyed with Kandhari Naan and Lemon Rice.
Ohne Knochen gekochtes Huhn mit Kokosnuss, Tomaten, Tamarinde, Kräutern und Gewürzen. Schmeckt bestens mit Kandhari Naan und Zitronen-Reis


Chicken Hyder An exotic dish for the lovers of Tikka Masala CHF31.90
Chicken simmered in caramelized onions, garlic, ginger, tomatoes and tamarind. Try this delicacy with a tasty Onion Kulcha and Lemon Rice.
Ein exotisches Gericht für die Liebhaber von Tikka Masala Pouletfleisch geschmort in karamellisierten Zwiebeln, Knoblauch, Ingwer, Tomaten und Tamarinde. Versuchen Sie, diese Delikatesse mit einem leckeren Zwiebel Kulcha(Fladenbrot) und Zitronen-Reis