SEAFOOD

Fish Bengali Kolkata tigers staple dish  CHF35.00

Chunky fillets of fish cooked with fresh tomatoes, red onions, ginger, garlic, coriander and spices. Goes great with a Lacha Parantha, Lime Pickle and Pilaf Rice. Strongly recommended by our chefs.


Chunky Fischfilets gekocht mit frischen Tomaten, roten Zwiebeln, Ingwer, Knoblauch, Koriander und Gewürzen. Passt zu einem Lacha Parantha, Lime Pickle und Pilaw-Reis. Empfehlung von unseren Köche


Fish Molee A delicacy from Kerala  CHF35.00

A mild tangy dish from a seafood rich coastal town of India, made with fish fillets and cooked with coconut milk, vinegar and spices. Try this with Coconut Rice and a Kandhari Naan.


Ein mild-­-würziges Gericht aus einem fischreichen Küstenstadt Indien, hergestellt mit gekochten Fischfilets und verfeinert Kokosmilch, Essig und Gewürzen. Versuchen Sie, dieses mit Kokosnuss-Reis und einem Kandhari Naan


Prawn Jalfrezi Delicacy from the British Raj  CHF37.00

Prawns cooked in spicy, tangy sauce with tomatoes, capsicums, onions and garlic. Best enjoyed with a Butter Naan and Lemon Rice.


Carevetten gekocht in würzig-scharfer Sauce mit Tomaten, Peperoni, Zwiebeln und Knoblauch. Am besten mit einem Butter Naan und Zitronen-Reis kombiniert.


Prawn Pathia A robust dish from Mumbai CHF38.00

Parsis who fled Iran in the 7th century settled in Western India and brought with them some fantastic cuisine. Parsi curries are sweet and sour as they consist of tamarind and jaggery in their cooking. Best enjoyed with a crisp Garlic Naan and Paneer Rice.


Parsen, die im 7. Jahrhundert aus dem Iran flohen, liessen sich in Westindien nieder und haben den Indern ihre fantastische Küche mitgebracht. Der typische Geschmack der Parsi Currys ist süss und sauer, weil sie aus Tamarinde und Jagrezucker bestehen. Dazu empfehlen wir ein knackiges Knoblauch Naan und Paneer Reis.